laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Scampi’s met jonagold en curry
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

20 scamp’s (medium)
10 dunne plakjes onbijtspek
boter
1 grote jonagold
1 klp currypoeder
200 gr zure room
1 klp suiker
peper en zout
100 gr veldsla
  bereiding:
    Pel de scamp’s en wikkel ze in een half sneetje onbijtspek. Bak ze gaar in boter/olijfolie en hou ze warm.

Schil de appel, verwijder het klokhuis en snij hem in kleine blokjes.(mengen met citroensap)

Stoof ze kort in de pan van de scampi’s, bestrooi met curry en suiker en voeg de zure room toe.

Laat inkoken tot een gladde saus en kruid indien nodig met pezo.

Verdeel de scamp’s over de borden en lepel er de saus naast.

Garneer met kropjes veldsla.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats