laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tofu met knoflook en broccoli
  ingrediënten:
    Wokken

voor 4 personen:

250 g tofu,
500 g broccoli,
een paar teentjes knoflook,
1 citroen,
50 ml groentebouillon,
4 eetlepels sojasaus,
2 eetlepels olie,
zwarte peper.
  bereiding:
    Snijd de tofu in reepjes. Was de citroen met heet water, rasp de schil en pers het vruchtvlees. Maak een mengsel met de citroen, de geperste knoflook en de zwarte peper.
Wentel de tofu erdoorheen. Schil de steeltjes van de broccoli en snijd deze in dunne staafjes. Verdeel de broccoli vervolgens in kleine roosjes. Blancheer de broccoli drie minuten in kokend water, laat even schrikken en laat vervolgens goed uitlekken. Verhit de olie in de wok.
Fruit de tofu en schuif ze vervolgens naar de rand. Voeg de broccoli toe en fruit kort. Giet hierover de bouillon en breng op smaak met sojasaus en peper.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats