laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kippensoep met vermicelli
  ingrediënten:
   
  • 2 L kippenbouillon
  • - 1 kop gaar kippenvlees, fijngesneden
  • - 1 kop gebroken vermicelli, fijn
  • - 3/4 kop fijngehakte peterselie
  • - peper naar smaak
  bereiding:
    Voorbereidingstijd : 20 minuten - Kooktijd : 20-25 minuten - Voor 4-6 personen

Bereiding : Doe de bouillon in de pan en breng aan de kook. Voeg de kleingesneden kip toe. Voeg vlak voor het opdienen de vermicelli en peterselie toe en laat alles 10-15 minuten op een laag vuur sudderen tot de vermicelli zacht is. Voeg peper toe en dien op. Let op: voeg de vermicelli pas op het laatste moment toe anders wordt deze te zacht. Laat voor een minder gevulde vermicellisoep de gesneden kip achterwege. Gebruik eventueel kippenbouillonblokjes in plaats van verse bouillon.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats