laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Muesli-koekjes
  ingrediënten:
    Voor 20 koekjes:

150 g zelfrijzende bloem
zout
150 g basterdsuiker
150 g muesli
1 zakje vanillesuiker
150 g zachte boter
1 ei + 1 eigeel
1 pakje chocoladeglazuur
  bereiding:
    Meel, zout, basterdsuiker, muesli, vanillesuiker, boter en ei in een kom doen, en tot een stevig deeg kneden. In koelkast +/- 1 uur laten rusten.
Oven voorverwarmen op 175°C.
De bakplaat invetten . Deeg uitrollen en 20 rondjes maken en op bakplaat leggen.
afbakken in 15 à 20 minuten .
Op bakplaat laten afkoelen.
Chocoladeglazuur maken volgens gebruiksaanwijzing. Een helft van het koekje hiermee bestrijken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats