laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 jerryke's pasta met een licht pikant sausje
  ingrediënten:
    3 uien, 1/2 rode paprika, 1/2 groene paprika, 1/2 gele paprika, 750 gram gehakt of kliekjes vlees , 1 blokje bouillon,
1 soeplepel provencaalse kruiden,
1 soeplepel paprikakruiden,
1/2 soeplepel sambal,
3 soeplepels suiker,
1 soeplepel bindmiddel,
100 gram bakboter,
1blik gepelde tomaten in blokjes geseden,
1 blaadje verse basilicum (heel fijn gescheurd)
pasta (krullen of vlindertjes)
  bereiding:
    Uien schoonmaken alsook de paprika's en ook de zaadjes verwijderen, dan alles niet te fijn snijden.

Eerst de uien aanfruiten in de boter, dan de paprikas erbij doen en dit nog even verder laten stoven,dan het bouillonblokje dan nog even laten stoven tot de paprikas gaar zijn , ondertuussen doen we in een andere pan nog een beetje boter en bakken ons gehak heel grof aan , en voegen dan dit bij de uien dan de gepelde tomaten en de kruiden ook de suiker en de sambal,ook eventueel wat peper en zout en dan de saus wat binden niet te veel,want de saus moet nog een beetje loperig zijn.Ondertussen is ook de pasta gekookt en afgegoten

De pasta op het bord doen en daar overheen de saus
Bertolli heeft twee nieuwe smaken. Klik hier en win ….
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats