laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Konijn op wijze van jerryke
  ingrediënten:
    1konijn,
3 ajuinen,
3 kruidnagels,
4 laurierblaadjes,
6 soeplepels perensiroop,
2 kopjes bouillon,
1 kopje azijn,
4 klontjes suiker,
100 gram bakboter,
peper en zout en wat bindmiddel.
(eventueel gedroogde pruimen).
  bereiding:
    Het konijn in niet al te grote stukken versnijden.

Doe de boter in de stoofketel en bak het konijn langs alle kanten mooi bruin, doe dan de in ringen gesneden ajuin erbij samen met laurier,de kruidnagels, de siroop,de bouillon, de azijn en de suiker laat dit alles samen ongeveer een 45 tal minutjes stoven dan doe je er de pruimen bij (niet noodzakelijk) dan laat je alles nog een half uurtje verder stoven, als het konijn gaar is mag je de saus
Bertolli heeft twee nieuwe smaken. Klik hier en win …wat binden en eventueel wat bijkruiden.

Lekker bij aardappeltjes of bij pasta. Voor de personen die niet graag konijn eten kan het konijn vervangen worden door varkensribbetjs.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats