laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Pannenkoeken met banaan
  ingrediënten:
    - 1 rijpe banaan uit Costa Rica
- 125 ml afgeroomde melk
- 60 g bloem
- 2 koffielepels poedersuiker
- 1 ei
- 2 eetlepels gesmolten boter
- 1 pot honing
  bereiding:
    1. De gepelde en in stukken gesneden banaan uit Costa Rica
gedurende 30 seconden mixen met de melk, de suiker, de
bloem, de boter en het ei, tot een homogeen beslag
verkregen wordt.
2. Het deeg in een hete pan doen. De pannenkoek
omdraaien zodra hij goudgeel ziet.
3. Warm opdienen met honing.
Light versie : laat de honing weg en gebruik minder suiker !

Persbericht: Mini chefs kiezen voor de banaan!
Stéphanie Simonis
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats