|
|
|
Vleesbrochetten met zuiderse groenten |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
4 vleesbrochetten
1 courgette, in blokjes
1 versnipperde tomaat
1/2de rode paprika, in blokjes
1/2de groene paprika, in blokjes
1/2de aubergine
1 bakje champignons, in plakjes
1 versnipperde ui
1 knoflookteentje
1 zakje provençaalse kruiden
1 el kappertjes
1 glas droge witte wijn
9 el olijfolie extra vergine
peper en zout
stokbrood |
|
bereiding: |
|
|
Kruid de brochetten met de provençaalse kruiden. Stoof de ui en het knoflookteentje in olijfolie. Voeg de paprika’s, de aubergine, de courgette en de champignons toe. Meng alles goed. Doe er de tomaat en de kappertjes bij. Breng op smaak met peper en zout en laat nog 10 minuten sudderen. Bak de brochetten bruin in olijfolie. Blus met de wijn en laat 5 minuten doorsudderen. Dien op met het stokbrood.
Dit recept komt uit het kookboek FOOD. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|