 |
|
 |
|
Cornelia's plattekaastaart |
| |
ingrediënten: |
| |
|
500gr (magere)platte kaas ,
1potje verse room
6 gelatine blaadjes,
sap van 1 of 2 sinaasappels,
3pakjes vanillesuiker,
150gr suiker,
boudoir ,petit beurre of sprits koeken.
1 glaasje grand marnier. |
| |
bereiding: |
| |
|
Gelatine in koud water onder dompelen.
In de kom de pl kaas + 2 pakjes vanille suiker + de suiker mengen.
Appelsiensap opwarmen en de gelatine in oplossen.
De room opkloppen met 1 pakje vanille suiker daarna alles bij de kaas voegen .
Koekjes in springvorm doen ,mag wat oversprenkeld worden met grand marnier ,daarna de kaas opdoen.
In koelkast 6 uur laten rusten.
vroeger gebruikte ik altijd boudoir tegenwoordig vind ik de sprits koeken lekkerder als bodem . |
| |
| |
|
| |
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|