laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Chrisjes Kaastaart
  ingrediënten:
    springvorm van 24 cm.
1 doos boudoir koekjes
1 doos kattetongen koekjes
1/2 kg platte kaas
1 potje room (225 gr)
2 eierdooiers
8 blaadjes gelatine
100 ml melk
150 griessuiker
1 doosje ananas (uitgelekt sap afzonderlijk)
  bereiding:
    platte kaas + eierdooiers + stijfgeklopte room mengen
In de springvorm 18 boudoirkoekjes kruimelen. Besprenkelen met wat ananassap. De vorm bekleden met de kattetongen, de platte kant in ananassap dompelen en met de bolle kant rechtop tegen de wand zetten. Gelatine in koud water weken +/- 10 min., dan uitknijpen en oplossen in de verwarmde melk met suiker.
De ananas in stukjes snijden en bij het kaasmengsel voegen.
Geweekte gelatine + de melk en de suiker bijvoegen. De vorm vullen en +/- 2 u. in de diepvries zetten. Dan verder bewaren in de koelkast.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats