laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Karlsbader rundvlees
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

750 gram rundvlees (schouderstukken)
1 eetlepel boter
1 middelgrote ui
1 theelepel paprikapoeder
1 kopje slagroom
1 theelepel boter
1 eetlepel bloem
bouillon,
zout
  bereiding:
    Was het vlees, droog het en snijd het in dobbelsteentjes. Snijd de ui klein, bak hem in de boter tot hij glazig is, voeg de dobbelsteentjes bij de ui en bak het geheel goed door. Voeg dan de paprikapoeder en het zout toe. Giet er was bouillon bij en laat het geheel stoven.

Maak van de bloem en de boter een lichte roux, voeg deze samen met de slagroom bij het gare vlees, roer het goed door en breng het geheel aan de kook. U kunt dit gerecht combineren met macaroni, rijst of noedels.


Uit De Boheemse keuken
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats