laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Rogvleugels met kappertjes
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    4 rogvleugels(alles hangt af van de grootte)
    1/2 glas azijn
    2 eigelen
    100gr boter
    het sap van een halve citroen
    2 soeplepels kappertjes
    1 soeplepel mosterd
    1 soeplepel gehakte peterselie
    1 mespunt peper
  bereiding:
    De rogvleugels in gezouten kokend water leggen, waar het azijn is toegevoegd en dit gedurende 10 minuten verder laten koken. In het kookvocht laten liggen.
In een kleine pan, 1 soeplepel water en een mespunt peper gedurende ongeveer 1 minuut verwarmen.
Deze pan in bain-marie zetten. De 2 eigelen toevoegen, daarna de boter in kleine stukjes en roeren. Het citroensap en de mosterd toevoegen en roeren.
De rog laten uitlekken. Ze op een schotel schikken, de saus erover gieten.
Hierover strooi je dan de kappertjes en de peterselie.
Opdienen met gestoomde aardappelen.

Dit is een recept van Colombine
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats