Rode poon met dragon en kerstomaatjes |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
600 gr poonfilets
1 bundeltje verse dragon
1 doosje kerstomaatjes
1 dl olijfolie
1/2 dl sojasaus
enkele druppels balsamico azijn
1 koffielepel roze peperbolletjes op vocht
peper en zout. |
|
bereiding: |
|
|
Pel de kerstomaatjes en hak de dragonblaadjes fijn; hou enkele blaadjes voor de decoratie.
Stoof de kerstomaatjes, de dragon en de roze peper in olijfolie tot een smeuïge puree. Meng de sojasaus met een 1/2 dl water en breng op smaak met enkele druppels balsamico azijn en peper. Kruid de poonfilets met peper en zout, strijk ze in met olijfolie en gaar ze op de grillpan.
Schik de poonfilets op een bord, de gestoofde tomaten ernaast en lepel de sojasaus erlangs. Versier met enkele dragonblaadjes en serveer met pasta (fettucini of tagliatelle).
_________________ |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|