laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 glutenvrije pizza
  ingrediënten:
   
  • 85 gram melk
  • 15 gram verse gist
  • 10 gram kristalsuiker
  • 150 gram Wheatex 9010 speciaal (verkrijgbaar in de reformwinkel)
  • 15 gram olie
  • 1 gram zout


[color=blue:159a5517fa]vulling:[/color:159a5517fa]
  • tomaten puree,
  • plakjes tomaat,
  • plakjes champignons,
  • reepjes paprika,
  • maiskorrels,
  • stukjes ham
  • geraspte jong belegen kaas.
  bereiding:
    Bereidingswijze:
  1. Verwarm de oven voor op 225 graden C Alle ingredienten zijn op kamer temperatuur
  2. Verwarm de melk tot 37 graden Celsius en vermeng de gist, suiker en een klein beetje melk met elkaar
  3. Doe alle ingredienten in een kom en kneed het tot een bol.
  4. Rol het deeg uit tot een bodem van een halve centimeter
  5. Laat de bodem afgedekt met plastic, een half uur reizen op kamer temperatuur
  6. Breng de vulling op de bodem
  7. Bak de pizza in 25 tot 30 min. met vulling midden inde oven.

Smakelijk !
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats