laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spagetti (glutenvrij)
  ingrediënten:
   
  • 400 gram spagetti (glutenvrij )
  • 1 pak gezeefde tomaten (of 's zomers 1 kilo tomaten tot moes koken en zeven)
  • 1 groot blik Unox Smac( is en vleessoort of ander vlees)
  • 2 uien (gesnipperd)
  • 4 eieren
  • 250 gram champignons
  • 1 prei
  • 1 (of 2) teentjes knoflook (gesnipperd)
  • 1 (of 2 chilipepertjes (pitjes verwijderen en klein snijden)
  • olijfolie
  bereiding:
    Voorbereiding:
Snipper de uien en snijd de prei in zeer dunne reepjes of ringetjes. Spoel de prei goed schoon en laat ze uitlekken. Veeg de champignons schoon met een doekje of borsteltje en snijd een pakje van de steel af. Snijd ze daarna in dunne plakjes. Klop de eieren los met wat peper en zout en bak er (zachtjes) een omelet van. Snijd deze in kleine stukjes. Snijd de Smac in kleine blokjes.

Bereiding:
Fruit de ui, de prei,de tijm, de knoflook en de chili zachtjes in olijfolie (niet bruin laten worden). Voeg de blokjes Smac en de blokjes ei toe. Als alles gaar is de tomaten toevoegen. Breng het geheel op smaak met (vers gemalen) zwarte peper. Zout is eigenlijk niet nodig. Laat alles goed door en door heet worden. Kook intussen de spagetti. Glutenvrije pasta is erg duur. Als de pasta beetgaar is deze in een vergiet storten en met koud water afspoelen. Voeg een klein beetje olijfolie toe.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats