laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Ravioli van chocoladepasta
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

    100 g bloem,
    1 ei,
    1 tot 2 appels,
    50 g fondant chocolade,
    50 g melkchocolade,
    50 g witte chocolade,
    120 ml room,
    120 ml kokosmelk
    bakboter
  bereiding:
    Chocoladepasta :
Kneed bloem, ei en gesmolten fondant chocolade tot een homogene massa. Wikkel het deeg in folie en laat 30 minuten koelen in de koelkast. Maak vervolgens vellen met een pastamachine. Snij cirkels uit de pastavellen.

Vulling :
Snij de geschilde appel in partjes, stoof deze even aan in een beetje boter. Smelt de melkchocolade. Meng de appelpartjes eronder.

Saus :
Laat de witte chocolade smelten in de kokosmelk en de room. Breng aan de kook en laat indikken.

Ravioli :
Vul de ravioli met appelpartjes. Laat de ravioli 3 tot 4 minuten koken. Schik de ravioli op een bord; giet er de saus over en versier met een muntblaadje en cacaopoeder.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats