laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tagliatelle met rucola en gedroogde tomaten
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

    400 gr tagliatelle
    4 soeplepels olijfolie
    1 teentje fijngehakte knoflook
    240 gr gedroogde tomaten
    2 bakjes rucola
    ontpitte zwarte olijven
    25 gr parmesankrullen
  bereiding:
    Maak de tagliatelle klaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Laat uitlekken.
Verhit in een kookpot met dikke bodem 2 eetlepels olijfolie en bak daarin snel de look.
Voeg de pasta en gedroogde tomaten erbij. Kruid bij met zout, indien nodig. Doe er peper bij. Meng.
Voeg de rucola erbij en meng onder de pasta.
Verdeel de pasta over diepe borden en versier met olijven en parmesankrullen.


Dit gerecht kunt u ook klaarmaken met penne, spirelli of Griekse pasta.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats