laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Salade met kip, walnoot en rucola
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    250g linguine = soort spaghetti
    340gr kippenborstfilet
    75g grofgehakte walnoten
    100gr krulandijvie
    150gr kleine rucolablaadjes
    80 ml citroensap
    80 ml olijfolie
    2 uitgeperste teentjes knoflook
    2 theelepels dijonmosterd
  bereiding:
    Kook de pasta beetgaar in een grote pan met kokend water zonder deksel. Laat de pasta uitlekken. Spoel af onder koud water. Laat opnieuw uitlekken.

Bak ondertussen de kippenborstfilets op een voorverhitte, ingevette grillplaat(of grill, barbecue)tot ze helemaal bruin en doorbakken zijn. Laat 5 minuten staan, snijd in dunne plakkjes.

doe de kip en de pasta samen met de walnoten, de andijvie, de rucola en de overgebleven, vermengde ingrediƫnten in een grote schaal. Schep alles voorzichtig door elkaar.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats