laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Wild zwijn met pruimen.
  ingrediënten:
    2 uien
1 teentje knoflook
900 gram wild zwijn:
Schouder.
Bout of poulet ( zonder been)
Peper/ zout

4 eetlepels olijfolie (neutraal)
3 eetlepels tarwebloem
1 fles herfstbokbier
250 gram gedroogde pruimen zonder pit.
  bereiding:
    Verwarm de oven op 180 graden.
Snipper de uien en knoflook.
Vlees in dobbelstenen.
Vlees bestooien met peper en zout.
Verhit de olie en fruit uien en knoflook
Omscheppend het geel en glazig.
Voeg vlees toe en bak het bruin.
Bloem erover en omscheppen.
Bier erbij doen en de pruimen.
Op smaak brengen met peper en zout, en laat vlees in een voor verwarmde oven ongeveer 1 ½ uur gaar stoven.

Lekker met aardappelselderij puree en gebakken ui plus stukjes tomaat.



Dit recept is mij toegezonden door Rob S.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats