laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aardbeienkaastaart
  ingrediënten:
    - gelatineblaadjes +/- 10 à 15 gr
- aardbeien 500 gr
- room (om slagroom te maken) 400 cl
- magere platte kaas 500 gr
- vanillesuiker 5 kleine zakjes
  bereiding:
    Aardbeien mixen. De gelatineblaadjes weken in koud water gedurende 5 minuten. Aardbeimix ondertussen mengen met de vanillesuiker en aan de kook brengen.
Aardbeimix van het vuur halen en mengen met de uitgelekte gelatineblaadjes tot deze volledig zijn opgelost. Laten afkoelen gedurende een kwartiertje.

Ondertussen room opkloppen tot slagroom. De opgeklopte slagroom, afgekoelde aardbeienmix en platte kaas mengen en in een vorm gieten. Eventueel in stukjes gesneden aardbei mee mengen onder het geheel.
Laten afkoelen in de ijskast gedurende minimum 5 uur.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats