laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Aardappel-pompoensalade
  ingrediënten:
   
  • 500g pompoen, in blokjes
  • - 4 kleine aardappeltjes (560 g) geschild in blokjes
  • - 6 lente-uitjes, in plakjes
  • - 3/4 kop pecannoten
  • - 3 stengels bleekselderij, in plakjes
  • - 1/4 kop versgebakte peterselie
  • - 1,25 dl mayonaise
  • - 1,25 dl zure room
  • - 1 tl dijonmosterd
  • - versgemalen peper
  bereiding:
    Voor 4-6 personen

Bereiding : Kook de aardappelen en pompoen net gaar. Afgieten, af laten koelen en in de koelkast zetten. Pompoen, aardappelen, ui, noten, selderij en peterselie in een slakom doen. Mayonaise, zure room, mosterd en peper in kleine kom 2 min. roeren. Over de salade schenken en goed vermengen.

Let op : naar keuze dille in plaats van peterselie gebruiken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats