laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Nouga chocolade koekjes met coco’s
  ingrediënten:
    voor het deeg
4 eieren
200 gram suiker
200 gram bloem
75 gram geschaafde amandelen

voor de vulling:
en eventueel om de massa zachter en smeerbaar te maken kun je iets hazelnoot chocopasta doorheen en mee laten smelten.
200 gram notennouga
30-40 gram gesmolten chocolade( voor de decoratie)
  bereiding:
    mix de eieren 1 minuut op de hoogste stand, doe dan de suiker erbijen dan nogmaals 2 minuten op de hoogste stand mee mixen tot het schuimig is, doe dan de helft van de meel erbij en mix die goed erdoor en dan de andere helft.
bekleed een bakblik in met bakpapier en maak met en spuitzak met ronde mond, kleine ronde cirkels op de bakvorm, bestrooi ze met de amandelschaafsel.
verwarm de oven voor op 200 graden en bak de koekjes op 200 graden 10 minuten gaar.
haal ze dan gelijk van de bakblik en smeer dan de ene helft in met de gesmolten notennouga en e.v.t. de choco hazelnoot pasta., plak er een ander koekje op, en decoreer deze dan met chocolade.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats