laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Warme gevulde tomaten
  ingrediënten:
    Per persoon:

    Tomaten,
    gehakt (worstevlees of
    restjes vlees),
    melk,
    broodkruim,
    ei,
    uien,
    look.
    peterselie,
    zout en peper,
    muskaatnoot,
    boter of olie
  bereiding:
    Het bovengedeelte van de tomaten wegsnijden, legen, van binnen zou-
ten en omgekeerd uitlekken.
Het vlees met het hele ei, het in melk gedrenkte en uitgeknepen broodkruim, ui, look en gehakte peterselie mengen, Kruiden met zout, peper en muskaatnoot.
De tomaten hiermee vullen en met het hoedje erop in een beboterde ovenschotel schikken, die 20' in de niet te warme oven gaat.


Zet elke tomaat in een uitgehold broodje. Garneer met peterselie en
zet de broodjes nog even in de oven, zodat ze lekker knapperig zijn.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats