laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Koekjes koek met speculoos
  ingrediënten:
    speculaaskoekjes
250 gram boter
250 gram suiker
1 pakje vanillesuiker
25cl melk
50 gram vanillepuddingpoeder
  bereiding:
    Maak een dikke vanillepudding van de melk, de suiker, de vanillesuiker en de vanillebloem.
Roer de boter tot ze wit is en meng dan de lauwe pudding erdoor.
Beboter een rechthoekige schaal in zodat de bodem niet blijft kleven.
Leg eerst een laag koekjes. smeer dan een laagje roomboter over de koekjes en herhaal dit tot de ingrediƫnten op zijn.
De laatste laag moet altijd van boterroom zijn.

Van boven strooi ik meestal nog wat verkruimelde speculaas.

Laat de taart een tijdje in de koelkast staan.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats