laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zoet-zuur varkenshaasje
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    1 varkenshaasje
    1 eetlepel honing
    1 jonge ui
    2 el honingazijn
    2 el olie
    4 gedroogde abrikozen
    4 pijpajuinen
    2 eetlepels abrikozenjam
    peper van de molen
    zout
  bereiding:
    Marineer het varkenshaasje gedurende 4 u in een mengsel van honing, fijngesneden jonge ui, een lepel honingazijn en een lepel olie. Kruid met peper en zout.
Snijd de gedroogde abrikozen in reepjes.
Snipper de pijpajuinen fijn.
Meng de abrikozenjam met een eetlepel azijn.
Haal het vlees uit de marinade, dep droog en grilleer à point.
Snijd het vlees in schijven en schik het op de borden. Breng ernaast ook een lepeltje saus aan met een lepel gedroogde abrikozen en pijpajuinen.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats