laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spaghetti met asperges en zalm
  ingrediënten:
    voor 4 personen:

    750 gram geschilde en in stukken gesneden witte asperges
    500 gram spaghetti
    4 eieren
    2 eetlepels zonnebloemolie
    1 fijngesneden prei
    250 gram in lange reepjes gesneden gerookte zalmfilet
    wat peper en wat zout
    4 eetlepels fijngesneden peterselie
  bereiding:
    Kook de stukken asperge in ruim water in pakweg 15 minuten beetgaar en giet ze af. Kook de spaghetti beetgaar volgens de aanwijzingen op de verpakking. Kook de eieren in zo’n 8 minuten hard en spoel ze hierna koud. Pel dan de eieren en hak ze fijn. Bak hierna de prei ongeveer 7 minuten in de olie. Roer hier de asperges en de fijngehakte eieren door. Breng het geheel op smaak met wat peper en zout. Meng tot slot de spaghetti met het aspergemengsel en de zalm en bestrooi het gerecht met peterselie.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats