laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Visspaghetti
  ingrediënten:
    Voor 3 à 4 personen:

    4 wijtingfilets
    1 dl droge witte wijn
    1 teentje look
    1 blikje gepelde tomaten
    snuifje suiker
    peper en zeezout
    600 gr spaghetti
    1 ui
    1 takje tijm
    1 koffielepel oregano
    4 el olijfolie
  bereiding:
    Hak de ui en de look fijn en bak ze glazig in 2 el olijfolie.
Snij de ontvelde wijtingfilets in stukjes en voeg bij de ui. Laat bakken gedurende 3 minuten op hoog vuur zodanig dat de vis een zacht bruin korstje krijgt.
Schenk er de witte wijn bij en laat die op hoog vuur bijna volledig verdampen. Voeg de tomaten, tijm, peper en zout en het snuifje suiker toe. Laat alles een kwartiertje op een zacht vuur sudderen zonder deksel.
Kook de spaghetti in gezouten water met een scheutje olie. Giet af en doe de spaghetti terug in de kookpot. Voeg een lepel olijfolie toe en roer om. Voeg de vissaus toe en verdeel over de borden.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats