laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Charlotte van jonagold
  ingrediënten:
   


  • 4 appelen (Jonagold)
  • 5 dl room
  • 4 eierdooiers
  • 100 g suiker
  • 5 blaadjes gelatine (van 3 g)
  • 2 dl melk (halfvol)
  bereiding:
    Snijd de appelen in julienne en karameliseer ze in een pan met wat suiker.

Meng de rest van de suiker met de eierdooiers, overgiet met melk en breng al roerend aan de kook. Voeg de gelatine toe, die u eerst in koud water gedrenkt hebt.

Klop de room een beetje op en meng langzaam met het lauwe melkbeslag en de appelen.

Bezet de bodem en de randen van een ronde vorm met de koekjes.

Vul de vormpjes met het beslag en laat afkoelen.

Schik op het bord en garneer naar eigen smaak.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats