laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Ingrid's pasta gerecht
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    600gr tagliatelle
    300gr gerookte zalm
    2 sjalotten
    30gr boter
    1 eetlepel olijfolie
    2dl room
    2 takjes gehakte dille
    versgemalen zwarte peper
  bereiding:
    pel de sjalotten en hak fijn
verhit de boter in een kookpannetje en fruit daarin de sjalot tot hij glazig is
snijd ongeveer de helft van de zalm in stukjes, doe die samen met de room bij de sjalot in de pan
laat op een laag pitje doorwarmen en pureer met de staafmixer
snijd de rest van de zalm in fijne reepjes
breng 2 liter water aan de kook, voeg er een theelepel zout en een eetlepel olijfolie aan toe
doe er de tagliatelle bij en kook die beetgaar
giet af in een vergiet, laat even uitlekken en doe in een voorverwarmde kom
overgiet met de saus en meng met de zalmreepjes
breng op smaak met de peper
bestrooi met dille en serveer meteen
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats