laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kipfilet gevuld met kruidenkaas
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    100 g verse roomkaas met kruiden
    2 eetlepels verse basilicum, fijngehakt
    2 eetlepels bieslook, fijngeknipt
    2 plakjes ham
    4 kipfilets
    3 eetlepels vloeibare margarine
    1 eetlepel citroensap
    100 ml kippenbouillon (van een tablet)
  bereiding:
    Meng de kaas met het basilicum en het bieslook. Halveer de plakjes ham. Snijd de kipfilets overlangs door tot op 1 cm van de rand. Klap de filets open. Strooi er zout en peper over. Leg op elke filet een half plakje ham en strijk het kaasmengsel erover uit. Klap de kipfilets weer dubbel en steek ze vast met een cocktailprikker. Verhit de margarine in een koekenpan en bak de kipfilets in 5-6 minuten bruin. Keer ze halverwege. Roer het citroensap en de bouillon door het bakvet en laat de kipfilets in nog 6-8 minuten zachtjes gaar worden. Keer ze heel regelmatig. Lekker met pasta en peultjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats