laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 jerryke's gateau
  ingrediënten:
    6 eieren
12 el suiker
12 el bloem
3 pakjes vanillesuiker
1 koffielepel bakpoeder
  bereiding:
    Eieren, suiker en vanillesuiker minstens 10 minuten mixen.
Bloem en bakpoeder erbij roeren
Bakken in een oven van 175°C gedurende 1 uur.
Als de gateau is afgekoeld deze doormidden snijden en een laagje van de garnering doen. Dan aan de zijkant ook een dun laagje en bovenop ook, dan verder versieren naar eigen goedunken.

[color=blue:dea39abb28]Garnering van de gateau[/color:dea39abb28]

nodig:

250 gr goede boter
250 gr bloemsuiker
1 pakje vanillesuiker
1 ei
1 reep chocolade van 50 gram
nescafé
enkele druppels rum


Boter, suiker en vanillesuiker goed roeren.
Het eigeel toevoegen, alsook enkele druppels rum.
Dan een koffielepel nescafé eronder roeren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats