laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Varkensrolletje met pesto en Gandaham
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    4 varkenssneden (normale dikte)
    185 g pesto di ricotta (Bertolli)
    8 a 12 sneden Gandaham
    500 g mediterrane groentemix (diepvries)
    1 eetl. fijngesneden sjalotten
    500 ml passata
    balsamiekazijn
    4 eetl. Solo Culinesse
    3/4 eetl Provençaalse kruiden
    peper en zout
  bereiding:
    Besmeer elke varkenssnede rijkelijk met pesto di ricotta.
Rol ze op en wikkel rond elk varkensrolletje 2 à 3 plakjes
Gandaham.

Verhit 2 el Solo Culinesse in een grote pan en laat de varkensrolletjes langs kant 2 min. braden. Kruid met peper en zout, dek af en laat 15 min. verder braden op een zacht vuurtje

Laat ondertussen 1 el fijngesneden Sjalotten stoven in 2 eetl. Solo Culinesse gedurende 2 min. Voeg de mediterrane groentemix, de tomatencoulis, de Proçencaalse kruiden en enkele druppels balsamiekazijn toe naar smaak. Laat 10 min. verder braden. Kruid met peper en zout.

Doe wat varkensrolletje op elk bord, doe er de saus en verse tagliatelle bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats