laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Creoose salade met zoete aardappel
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    4 zoete aardappelen
    1 stengel selder
    2 tomaten
    2 dl room
    1 lemoen
    2 jonge uitjes
    kerriepoeder
    2 schijfjes ananas
    vers gemalen peper
  bereiding:
    Kook de zoete aardappelen gedurende 10 minuten in de schil tot ze beetgaar zijn. Snij ze in plakjes.

Snij de selder en ik ananas in blokjes. Ontpit de tomaten en snij het vruchtvlees eveneens in blokjes.

Meng dan de room met de kerrie, het limoensap en de fijn gesneden jonge uitjes

Meng de saus met de andere ingrdienten. Werk af met de vers gemalen peper en dien koel op.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats