 |
|
 |
Kippensalade met papaya, meloen en pompelmoes |
|
ingrediënten: |
|
|
Voor 4 personen:
500 gr gekookte kippenfilets
1 papaja
1 stuk meloen
2 eetlepels geraspte kokosnoot
1 pompelmoes
200 gr gekookte rijst
Voor de saus:
sap van 1 sinaasappel
1 eetlepel azijn
1 koffielepel mosterd
6 eetlepels olijfolie
tabasco
peper en zout |
|
bereiding: |
|
|
Kook de rijst gaar in water, giet af en laat afkoelen.
Snij de kippenfilets in blokjes.
Schil de vruchten, verwijder de pitten en snij het vruchtvlees in blokjes. Meng het sap van de sinaasappel met de azijn, de olie en de mosterd. Breng verder op smaak met tabasco, peper en zout
Meng alles voorzichtig door elkaar en werk af met de geraspte kokos. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
 |
|
|