laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tomatenmousse met rivierkreeftjes
  ingrediënten:
    voor 4 a 5 glazen:

125 g rivierkreeftenvlees
2 tomaten
5 a 6 halfgedroogde cocktailtomaten
1 a 2 eetl. zure room
peper en zout
  bereiding:
    Pel de tomaten (dat gaat makkelijk als u de tomaten eerst 10 sec. in kokend water dompelt) en haal er de pitjes uit. Mix het vruchtvlees fijn samen met de helft van het rivierkreeftenvlees en 1 a 2 eetl. zure room. Snij de rest van het rivierkreeftenvlees in kleine stukjes. Snij de halfgedroogde tomaatjes in reepjes. Schep door de mousse en breng op smaak met peper en zout. Verdeel de mousse in kleine aperitiefglaasjes.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats