laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Penne pancetta
  ingrediënten:
   
  • 1 zak penne,
  • 1 pakje panna (vette italiaanse room),
  • 1 grote ui,
  • parmezaanse kaas (vers geraspt),
  • 2 ons pancetta,
  • basilicum,
  • zout en peper,
  • olijfolie
  bereiding:
    Voorbereiding:
snij de pancetta in blokjes, snij de ui in kleine stukjes, snij de knoflook in lange dunne schijfjes.

Bereiding:
Giet een paar eetlepels olijfolie in de pan. 'Frituur' in de olie de knoflookschijfjes lichtbruin. Bak de pancetta heel langzaam bruin en knapperig, voeg halverwege de ui toe. Kook de penne volgens de gebruiksaanwijzing gaar. Voeg de room toe en een deel van de parmezaanse kaas. peper en zout naar smaak, de pancetta is natuurlijk al zout van zichzelf, denk daaraan. voeg de penne toe aan het mengsel en roer alles snel door elkaar. Garneren met basilicum en kaas.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats