laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Spaghetti met courgette en saus van blauwe kaas
  ingrediënten:
    300 gram spaghetti
1 courgette
50 gram katenspek
150 gram gorgonzola
2 tomaten
125 milliliter slagroom
een handje verse basilicum
50 gram parmezaanse kaas
2 eetlepels rode pesto
wat peper
  bereiding:
    Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Snijd ondertussen de gewassen courgette in kleine blokjes, de katenspek in kleine reepjes de kaas in blokjes en de tomaat in blokjes. Giet de spaghetti af en doe deze terug in de pan. Schep de courgette, het spek, de kaas, de pesto en de slagroom erdoor. Verwarm het geheel nog zo'n 5 minuutjes terwijl u regelmatig roert.
Voeg vervolgens de tomaat en de basilicum door en laat dit nog even 2 minuutjes warm worden. Even met de pepermolen erover en dan serveren met de parmezaanse kaas.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats