laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Koolvis op zuiderse wijze
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

4 koolvis ‘filet purs’ (diepvries)
1 kop paprikareepjes (diepvries)
400 g spirelli
8 fijne sneetjes gerookt spek
200 g tomenade
2 bolletjes kervel (diepvries)
2 eetl. olijfolie
peper en zout
  bereiding:
    Laat de koolvis filet purs ontdooien in de microgolfoven (7 min. op de ontdooistand). Wikkel ze elk in 2 sneetjes gerookt spek zodat de sneetjes spek een kruis vormen.
Laat de bolletjes kervel ontdooien in de microgolfoven (30 sec. op de ontdooistand).

Kook de spirelli gaar in 9 min. in een grote hoeveelheid lichtgezouten water. Voeg 2 min. voor het einde van de kooktijd de paprikareepjes toe. Giet af en laat uitlekken.
Meng de tomenade en de ontdooide kervel onder de spirelli. Kruid met peper en zout.

Bak ondertussen de koolvisfilets in 2 eetl. olijfolie gedurende 4 min. langs elke kant. Kruid met peper.

Dien de koolvisfilets op met de goed hete pasta met tomenade.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats