laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kerstomaatjes met pesto
  ingrediënten:
   


    Feestelijke, koude hapjes (ca. 50 stuks)
  • - kop (= 250 ml) versgehakte peterselie
  • - teentjes knoflook
  • - eetlepels pijnboompitten
  • - eetlepels olijfolie
  • - 1/4 kop verse basilicumblaadjes
  • - 15 gr. boter op kamertemperatuur
  • - 500 gr. kerstomaatjes
  • - versgemalen peper
  bereiding:
    De peterselie, de knoflook, de pijnboompitten en de olie in de keukenmachine of met de mixer pureren. De overige ingredienten, behalve de kerstomaatjes, toevoegen en goed mixen. De tomaatjes een klein beetje leegschrapen De kapjes van de tomaten afsnijden en de tomaatjes een klein beetje leegschrapen. Een lepeltje pestomengsel in elk tomaatje scheppen. Tot gebruik in de koelkast bewaren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats