laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Konijnfilet met hopscheuten en saus van donker bie
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

8 konijnenfilets
200 gr hopscheuten
200 gr rauwe ganzenlever
citroensap
1 dl room
donker bier
bruine fond
4 blaadjes lasagne
  bereiding:
    De hopscheuten garen in water met citroensap. Afgieten en apart zetten.
De room inkoken met peper en muskaatnoot. Warm houden.

De ganzenlever in stukjes verdelen, door de bloem halen en knapperig bakken. In dezelfde pan de konijnenfilets bakken. Samen met de ganzenlever voor het opdienen drie minuten in een oven van 140°C plaatsen.
De braadpan deglaceren met eenflinke scheut donkerbier, wat bruine fond bijvoegen en even laten inkoken.
Lasagneblaadje gaar koken, laten uitlekken en oprollen.
De hopscheuten opwarmen in de room, op een bord leggen. De konijnfilets schuin in stukken snijden en op de hopscheuten leggen.Daarop het lasagnerolletje plaatsen endaarop het stukjeganzen-lever.
Afwerken met de saus en waterkers.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats