laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Groentemix met kabeljauwmootjes
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

1 bakje grotchampignons
1 rode paprika
400 gr bloemkoolroosjes
500 gr kabeljauwfilet (4 stuks à 125 gr)
zout en peper
2 eetlepels boter of margarine
aardappelpuree voor 4 personen
30 g mix voor groentesaus
  bereiding:
    Champignons schoonborstelen en in plakjes snijden.
Paprika wassen, schoonmaken en in blokjes snijden.
Grote bloemkoolroosjes kleiner snijden.
Kabeljauwfilet in mootjes snijden, bestrooien met zout en peper.
In pan boter verhitten. Champignons en paprika ca. 3 minuten bakken.
Bloemkool en bodempje water toevoegen.
Kabeljauwmootjes er voorzichtig tussenleggen.
Groente en vis in ca. 7 minuten gaar koken.
Intussen aardappelpuree bereiden.
Groentesaus bereiden volgens gebruiksaanwijzing.
Kabeljauwmootjes op vier borden leggen.
Elke filet in 3 tot 4 mootjes snijden.
Groenten afgieten en naast vis scheppen.
Groentesaus erover schenken.
Aardappelpuree erbij serveren.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats