laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Zeetong in mosterdsaus
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    100 g sjalotten
    400 g tomaten: gepeld en ontpit
    600 g zeetongfilets
    4 eetlepels margarine
    kruiden: cayennepeper, dille, salie
    2 glazen water
    2 eetlepels maïszetmeel
    2 eetlepels mosterd
    500 g aardappelen
  bereiding:
    De sjalotten fijn snipperen en fruiten in de margarine gedurende 5 minuten.
De visfilets toevoegen en bakken gedurende 5 minuten.
Kruiden met cayennepeper, dille en salie, de filets uitnemen en de pan bevochtigen met het water en binden met het maïszetmeel.
De saus op smaak brengen met cayennepeper en mosterd.
De gepelde en ontpitte tomaten toevoegen.
Laat intussen de aardappelen gaar koken.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats