laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Oosterse soep
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

2 liter kippenbouillon
100 gram bamboescheuten
250 gram champigons
2 kippenfilets
currypoeder
50 gr boter
50 gr bloem
1 blik kokosmelk
Thaise rijst
  bereiding:
    Maak eerst de kippenbouillon (op uw eigen wijze zou ik zo zeggen). Snij ondertussen de kipfilets in lange slierten en 4 deel de champigons. Was de bamboescheuten.
In een ander pot maakt u een boter-bloemmengsel en voeg er naar smaak de currypoeder aan toe. Laat even bakken en bevochtig met de hete kippenbouillon. Voeg de in 4 gesneden champigons en de bamboescheuten toe en laat het geheel een 20tal minuten goed doorkoken. Kook ondertussen de rijst gaar. Haal de pot soep van het vuur, kruid met peper en zout en werk af met een half blikje kokosmelk.
Dien op en geef er de rijst apart bij.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats