laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Gevulde tomaat
  ingrediënten:
    Voor 2 personen:list]
2 grote (tros)tomaten
peper, zout
(balsamico)azijn
5 groene olijven zonder pit
50 gram magere feta (blokjes, 10% vet)
5 blaadjes basilicum [/list]
  bereiding:
    Was de tomaten en snijd er een kapje af. Hol de tomaten uit en bestrooi de binnenkant met wat peper en zout. Druppel er wat azijn in. Snijd de olijven klein en hak de kaasblokjes grof. Snijd de basilicum klein en meng dit met de kaas en de olijven. Vul hiermee de tomaten.Leg op een bordje enkele blaadjes sla, wat geraspte wortelen en selder en zet daarop de tomaten.

per persoon : 60 Kcal
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats