laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Tortillahoorntjes met garnalen-avocadosalade
  ingrediënten:
    voor 8 stuks:

    1 rode peper
    2 eetlepels olie
    1 eetlepel gembersiroop
    1 eetlepel sojasaus
    1 grote rijpe avocado
    1 bakje roze garnalen
    4 kleine bloemtortilla's of wraps
    8 borrelglaasjes
  bereiding:
    Verwijder de zaadjes uit de peper en hak de peper fijn. Klop van de peper, de olie, de gembersiroop, het limoensap en de sojasaus een sausje. Schil de avocado, verwijder de pit, snijd het vruchtvlees in hele kleine blokjes en schep ze door het saus. Voeg ook de garnalen toe aan het sausje. Bewaar tot gebruik in de koelkast.

Verwarm de tortilla's. Snijd ze doormidden. Draai elke halve tortilla tot een hoorntje en zet hem in een borrelglaasje. Vul de hoorntjes met de salade en serveer direct.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats