laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Kipblokjes met Kruiden Portosaus en Tagliatelle
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

400gr gekookte pasta
520gr kipfilet in blokjes gesneden
400gr champignons (bereid gewogen)
8 kl. margarine
40 gr bloem
1 kippenbouillonblokje
1 eetlepel basilicum
6 takjes peterselie
50 ml sherry of Porto
Peper/Zout
  bereiding:
    Bestrooi de in blokjes gesneden kip met zout, peper en basilicum. Meng door elkaar. Knip de peterselie fijn. Braad in een pan of wok de kippenblokjes lichtbruin in de margarine. Schep ze uit de pan en houd ze warm. Roer de bloem door het bakvet en giet al roerend scheutje voor scheutje Œ l water bij. Blijf roeren tot er een gebonden saus ontstaat. Verkruimel de bouillontablet in de saus, voeg kip, peterselie, porto en gestoofde champignons toe. Nog 1 min verder opwarmen. Breng verder op smaak en serveer met de pasta.

p.p. 300 kcal
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats