|
|
|
Visfilets op z'n Provençaals en papillot |
|
ingrediënten: |
|
|
Nodig voor 4 personen:
4 visfilets (dorade, kabeljauw) (4 x 200 gram)
peper, zout
50 gram boter
1 ui
teentje knokloof
½ rode of groene paprika
100 gram champignons
1 el tomatenpuree
een weinig suiker
1 el gehakte peterselie
cayennepeper
Provençaalse kruiden
4 stukken aluminiumfolie (20x20 cm)
witte wijn
citroensap |
|
bereiding: |
|
|
ui fijnsnijden
paprika in julienne snijden
knokloof uitpersen
ui, paprika en knokloof 5 minuten stoven in boter (met deksel)
de in schijfjes gesneden champignons toevoegen en een paar minuten laten meesudderen
voeg de rest toe: tomatenpuree, suiker, wat witte wijn, citroensap, fijngehakte peterselie en kruiden
vis afspoelen, afdrogen, kruiden met peper en zout
de stukjes aluminiumfolie met olie instrijken, de vis er in het midden opleggen en overgieten met de saus
de folie als een papillot sluiten en in een voorverwarmde oven van 200°C gedurende 20 minuten laten gaar worden
presenteer de papillot met een toefje peterselie en/of een bloempje |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|