laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Orloffsgebraad
  ingrediënten:
    Voor 4 personen:

    500 gram varkensvlees
    30 gram vetstof (voor braden)
    4 plakken ham
    4 plakken kaas
    peper en zout
    40 gram boter
    50 gram bloem
    3 dl melk
    2 dl aangelengde vleessaus
    50 gram gemalen kaas
  bereiding:
    braad het vlees halfgaar
snij het in (tot 3/4) in schijfjes
kruid met peper en zout
verdeel de ham en de kaas tussen de sneden
vorm het opnieuw tot een geheel gebraad
braad op de gewone wijze verder
maak een roux, leng aan met de melk en de vleessaus
voeg de gemalen saus toe en breng op smaak
verdeel het vlees, schik op verwarmde borden en overgiet met de saus

Variantie:
gebruik schijven ananas tussen de sneden
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats