|
|
|
Pittige lekkerbek met geroosterde aardappeltjes |
|
ingrediënten: |
|
|
4 lekkerbekjes
Alternatief: lekkerbekjes uit de diepvries
500 g aardappelen
500 g winterwortel
1 grote ui
4 eetlepels olijfolie
zout, peper
2 eetlepels hotketchup
2 eetlepels ketjap manis |
|
bereiding: |
|
|
Boen de aardappelen schoon en schil de wortels. Snijd de aardappelen en wortel in kleine blokjes. Snipper de ui grof. Bak de aardappel, wortel, ui in 2 eetlepels olie in een hapjespan gedurende 10 minuten. Strooi er zout en peper over. Schep ze af en toe om. Roer de rest van de olie, de hotketchup en de ketjap door elkaar. Bestrijk de lekkerbekjes met dit mengsel en leg ze tussen de aardappel en wortel. Verwarm het gerecht nog ca. 5 minuten in de pan. |
|
|
|
|
mail dit recept naar een vriend of vriendin |
|
|
|