laatste
  per categorie
  alfabetisch
  zoeken
 
  links
  gastenboek
  info
 
 Perzik yoghurtijs met aardbeien
  ingrediënten:
   

  • 125 ml slagroom
  • 1/2 l dubbelyoghurt, perzik-vanille
  • 100 g aardbeien
  • 2 tl bloemenhoning
  • 1 dl sinaasappelsap
  bereiding:
    - Klop de slagroom stijf en spatel de dubbelyoghurt erdoor.
- Doe het mengsel over in een ruime lage diepvriesdoos en zet hem in de diepvries.
- Laat het mengsel in ? 2 tot 3 uur bevriezen tot een smeu?g ijs. Schep het ijs tussentijds regelmatig om.
- Maak de aardbeien schoon en snijd ze in plakjes. Roer de honing door het sinaasappelsap en schenk het over de aardbeien. Zet ze tot gebruik in de koelkast.
- Schep mooie bolletjes ijs in ijscoupes en verdeel de aardbeien met het sinaasappelvocht erover.
 
 
Share/Bookmark

  mail dit recept naar een vriend of vriendin
 
Free counter and web stats